De kracht van samen veranderen

Als individuen in samenwerking het verschil maken.

Paarden met Insight

Ga aan de slag met jezelf en je positie in je zakelijke team door verbinding te maken met het dierenrijk. Gun jij jezelf en je team een gezellige dag met diepere inzichten? In jezelf, in elkaar en in de teamflow? Samen met Nel Schoehuijs en haar paarden neem ik je mee in de training Paarden met Insight.

Aan de hand van diverse, actieve opdrachten leren de teamleden in de ochtend naar elkaar en de onderlinge communicatie te kijken. ’s Middags laten paarden Drum en Chelsey in al hun puurheid zien waar kansen en pijnpunten liggen. Paarden leven in het nu. Ze prikken door gladde praatjes heen en spiegelen aan de hand van de energie die jíj uitzendt.

Even ontspannen tijdens de lunch. Uiteraard, maar hoe zit het met de lunch op een normale werkdag? Het wordt een lunch met betekenis!!

Aan het eind van de training Paarden en Insight heb je inzicht in je eigen kwaliteiten en beperkingen en weet het hele team beter hoe effectief te reageren op wensen en behoeften vanuit de omgeving.
Deze training is een co-creatie met trainster Nel Schoehuijs: www.nelschoehuijs.nl
LeF50+

Inzetbaar zijn tot je 67e is niet voldoende. Met passie en energie bijdragen wel. Denk je nu: "Goh, ik zou wel eens... en wat is mijn passie ook alweer en hoe krijg ik energie om ... ?"

Wat doe je het allerliefst? Wat geeft je de meeste energie? Durf je een andere weg in te slaan? Meld je aan voor onze workshop!

Data:
12 februari 2020, Hilversum
19 maart 2020, Bunschoten
14 april 2020, Zwolle
van 9.30 - 17.00u

Ontdek
... dat je veel meer kunt dan je denkt
... dat je veel meer bent dan je denkt te zijn

Meer weten? Bekijk de informatiebrochure!

Naast de algemene voorwaarden zijn op deze co-creatie een aantal aanvullende voorwaarden van toepassing.

Van Kleur naar Systeem!

Deze workshop is enorm waardevol voor teams, afdelingen en groepen collega’s die met elkaar samenwerken en deze samenwerking willen versterken en bevorderen.

Wat gaat deze workshop jou geven?

  • Zelfinzicht en inzicht in anderen zorgt voor begrip, erkenning en respect. Dat bevordert de effectiviteit, communicatie en samenwerking, een basis voor verdere ontwikkeling.
  • Inzicht in jouw eigen plaats en rol binnen het systeem maakt dat je in staat bent om de patronen en dynamieken te herkennen in jouw eigen systeem (team) op het werk. Dat versterkt de onderlinge verbinding.

Ieder mens is uniek en heeft bijzondere talenten, kwaliteiten en een persoonlijke voorkeursstijl. Ben je benieuwd hoe je dominante kleur zich verhoudt tot de rol die je hebt in je team?

Volg dan onze inspirerende en actieve workshop Van Kleur naar Systeem!

  • Duur workshop 4 uur
  • De workshop wordt afgesloten met een lunch van betekenis.
  • Maximaal aantal deelnemers: 12Wil je een complete teamdag en maatwerk? Wij gaan graag met je in gesprek. Onze samenwerking maakt het verschil.

https://yolandabos.nl/
https://www.eigen-wijz.com/

Deze workshop wordt uitgevoerd in samenwerking met Samen Sterk Werk!
https://samensterkwerk.nl