De kracht van samen veranderen

Als individuen in samenwerking het verschil maken.

Paarden met Insight

Ga aan de slag met jezelf en je positie in je zakelijke team door verbinding te maken met het dierenrijk. Gun jij jezelf en je team een gezellige dag met diepere inzichten? In jezelf, in elkaar en in de teamflow? Samen met Nel Schoehuijs en haar paarden neem ik je mee in de training Paarden met Insight.

Aan de hand van diverse, actieve opdrachten leren de teamleden in de ochtend naar elkaar en de onderlinge communicatie te kijken. ’s Middags laten paarden Drum en Chelsey in al hun puurheid zien waar kansen en pijnpunten liggen. Paarden leven in het nu. Ze prikken door gladde praatjes heen en spiegelen aan de hand van de energie die jíj uitzendt.

Even ontspannen tijdens de lunch. Uiteraard, maar hoe zit het met de lunch op een normale werkdag? Het wordt een lunch met betekenis!!

Aan het eind van de training Paarden en Insight heb je inzicht in je eigen kwaliteiten en beperkingen en weet het hele team beter hoe effectief te reageren op wensen en behoeften vanuit de omgeving.
Deze training is een co-creatie met trainster Nel Schoehuijs: www.nelschoehuijs.nl
Ontdek
… dat je veel meer kunt dan je denkt
… dat je veel meer bent dan je denkt te zijn

LeF50+

Ben jij 50+ maar nog lang niet toe aan rustig wachten op je pensioen? Groot gelijk! Het leven zit vol kansen, haal eruit wat erin zit! Met de workshop Loslaten en Floreren, LeF50+, dagen we je uit op ontdekkingstocht te gaan. Waar krijg jij energie van? Wat doe je het allerliefst? Durf jij een andere weg in te slaan en wat heb je daar bij nodig?
We nodigen je uit om met behulp van creatieve werkvormen naar jezelf te kijken zonder oordeel en met een open blik. In de ochtend komt het thema loslaten aan de orde.

’s Middags ga je met je inzichten aan de slag. Je bent veerkrachtig en maakt je klaar voor de sprong. De sprong naar een gezonde en tevreden toekomst op de arbeidsmarkt. Je bent op weg om te
floreren.

Want werken tot je 67e kan iedereen, maar ben je dan ook duurzaam inzetbaar? Met passie en energie écht iets bijdragen, dat is pas mooi. We helpen jou er graag mee verder.

Naast de algemene voorwaarden zijn op deze co-creatie een aantal aanvullende voorwaarden van toepassing.

Ontdek…dat je veel meer kunt dan je denkt dat je veel meer bent dan je denkt te zijn