Ervaringen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Yolanda Bos
Average rating:  
 9 reviews
by Monique Mastwijk on Yolanda Bos
LeF50+

Op 23 januari jl. heb ik de workshop Lef50+ gevolgd op een prachtige huiselijke locatie in Ermelo. Door middel van verschillende werkvormen laten Yolanda en Annette je ontdekken waar je heen wilt in de toekomst en welke zaken belangrijk zijn om los te laten om die toekomst te bereiken. Er is erg veel ruimte voor persoonlijke aandacht, er wordt oprecht naar je geluisterd en door hun juiste vraagstelling geef je vanzelf de antwoorden waar je naar op zoek bent.Deze workshop heeft mij echt een eerste stap in de goede richting gegeven. Het was soms heel confronterend en emotioneel, maar heel mooi om op deze manier zo dicht bij je zelf te komen. En…..wat ik heel prettig vond was dat Annette na een paar weken contact met me opnam om te vragen hoe ik de dag had ervaren.

by Ernst Reichrath on Yolanda Bos
Heerlijke, ontspannen leerzame dag

Met Yolanda aan de slag om jezelf nog beter te leren kennen is een feestje. Yolanda's attente en liefdevolle aandacht zorgt voor een open en prettige sfeer, waarin je uitgenodigd wordt iets meer over jezelf te weten te komen en daar praktische lering uit te kunnen genereren. Verbinden, ontmoeten en helder blijven structuren zonder rigide te zijn, is haar kracht naast haar warmte en kwetsbare opstelling die uitnodigend is.

by Ursula on Yolanda Bos

Een gastvrije ontvangst in een sfeervolle omgeving. Uitstekend verzorgde dag met afwisselend trainingsprogramma. Yolanda is een toegewijde coach met oog voor detail.

by els de Wit on Yolanda Bos
teamcoaching

Wat een super leuke dag met elkaar! het was voor ons als team al een kadootje om een hele dag met elkaar op te trekken. het met elkaar bereiden van de lunch was leuk maar zeker ook de diverse opdrachten waardoor we elkaar ook met andere ogen konden zien. Zeer waardevol.

by Jaschenka on Yolanda Bos

Het was een waardevolle dag met ons hele thuiszorg team, kijk er met veel plezier op terug.

Er kwamen zeker nog wat mooie dingen uit waar we ook nog wat mee gaan doen!

Bedankt Nel en Yolanda voor deze mooie dag

by Wiebke on Yolanda Bos
teamcoaching

Een bijzondere en waardevolle dag met ons hele thuiszorg team op een prachtige locatie. Alles was prima geregeld en onze trainers Yolanda en Nel hebben ons een fijne dag bezorgd waar we mee verder kunnen.

by Jacqueline Oudeman on Yolanda Bos
teamcoachingsdag

Een coachingsdag met je hele Thuiszorg team ! Wij mochten het van onze baas, niet omdat er ècht gecoacht moest worden maar als beloning voor juist een goed team! Het werd dankzij Yolanda en Nel een waardevolle dag waarin we veel verbinding voelden. De dag zat top in elkaar met boeiende opdrachten.

Lunch en paard stak er bij mij bovenuit! Heel leuk!

by Annette Marcelis on Yolanda Bos
Training Lunchen met betekenis

Een hele fijne training waarin je op zoek gaat naar je eigen kwaliteiten. De setting van de training is veilig en warm. Door de diverse werkvormen en de begeleiding pel je je eigen lagen af totdat je bij de kern van jezelf komt.

Lunchen met betekenis, ja zeker, maar ook erg lekker.

by Nel Schoehuijs on Yolanda Bos
Lunchen met betekenis

Lunchen met betekenis zoals je dat alleen bij Yolanda kunt doen. En wat een lunch bereiden met elkaar en voor elkaar aan leerpunten of zelfkennis kan opleveren, dat gun je iedereen. Yolanda biedt een creatieve en inspirerende dag aan rondom het thema van de lunch. De creatieve werkvormen die zij inzet, komen aan het einde van de dag samen tot een bijzonder praktisch inzicht in je talenten.