Open en maatwerktrainingen

Tijdens de training werk ik met verschillende creatieve werkvormen zoals bijvoorbeeld kleuren, beelddenken, koken, wandelen, schilderen, tekenen, muziek, film en fotografie. Deze verrijken de training- of coachingsessie en stimuleren creatieve output.

  • Wil je een betekenisvolle dag als beloning voor je team?
  • Wil je een training die bijdraagt aan de context van de deelnemers, zodat zij iets leren wat ze ook echt kunnen toepassen in de praktijk?

Alles is mogelijk!

Training: Trainen met insight

Het doel van deze training is de deelnemers inzicht in zichzelf te laten verkrijgen en op basis daarvan zich verder persoonlijk te ontwikkelen. In deze training maak ik gebruik van het Insights kleurenprofiel dat is gebaseerd op Jungs typologie.
Uit onderzoek blijkt dat wanneer mensen een goed beeld van zichzelf hebben zij ook beter effectieve strategieën kunnen ontwikkelen voor hun interacties met anderen. Inzicht in de eigen kwaliteiten én beperkingen kan mensen helpen om effectiever te reageren op de wensen en behoeften van hun omgeving.
Trainen met insight verrijk ik met “Lunchen met betekenis”. Mooi meegenomen voor je team, want nemen jullie de tijd om met elkaar te lunchen op een werkdag?

Workshop: Welkom, wat fijn dat je er bent!

Vind je gastvrijheid in je organisatie van belang? Hoe zorgen we ervoor dat mensen zichzelf, privé en op zakelijk vlak, welkom, gewenst en verwacht voelen, zodat we een omgeving creëren waarin mensen zich gezien weten, zichzelf kunnen zijn en het beste uit zichzelf halen?

Workshops die bijdragen aan bepaalde veranderingen

Door:

  • samen met de betrokkenen uit de organisatie een vraagstuk te inventariseren
  • inzicht in de samenhang van de verschillende deelgebieden te krijgen
  • en workshops te faciliteren die bij kunnen dragen aan duidelijke betrokkenheid en overeenstemming

kan ik als veranderkundige helpen veranderingen te vergemakkelijken.

Trainingsruimte