Open en maatwerktrainingen

Tijdens de training werk ik met verschillende creatieve werkvormen zoals bijvoorbeeld kleuren, beelddenken, koken, wandelen, schilderen, tekenen, muziek, film en fotografie. Deze verrijken de training- of coachingsessie en stimuleren creatieve output.

  • Wil je een betekenisvolle dag als beloning voor je team?
  • Wil je een training die bijdraagt aan de context van de deelnemers, zodat zij iets leren wat ze ook echt kunnen toepassen in de praktijk?

Alles is mogelijk!

Training: Trainen met insight

Het doel van deze training is de deelnemers inzicht in zichzelf te laten verkrijgen en op basis daarvan zich verder persoonlijk te ontwikkelen. In deze training maak ik gebruik van het Insights kleurenprofiel dat is gebaseerd op Jungs typologie.
Uit onderzoek blijkt dat wanneer mensen een goed beeld van zichzelf hebben zij ook beter effectieve strategieën kunnen ontwikkelen voor hun interacties met anderen. Inzicht in de eigen kwaliteiten én beperkingen kan mensen helpen om effectiever te reageren op de wensen en behoeften van hun omgeving.
Trainen met insight verrijk ik met “Lunchen met betekenis”. Mooi meegenomen voor je team, want nemen jullie de tijd om met elkaar te lunchen op een werkdag?

Welkom, wat fijn dat je er bent!

  • Welkom bij jezelf ( 3 coachsessies, aan de slag met je persoonlijke kompas)
  • Terug naar de essentie (7 coachsessies, het inzetten van je kompas)
  • Leiderschap in werk en leven (15 coachsessies, stellen van persoonlijke en zakelijke doelen)

Trainingsruimte